Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.02.11

Shift+R javítja ennek a képnek a minoségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minoségét.

HELLÓ!

Szívből üdvözlök minden kedves Látogatót!

Ez a www.gitar.eoldal.hu webcímű portál Fórum-aloldala. 

A honlap statisztikája szerint évek óta ezt nézik a legtöbben.

2015. április 15-ig már több, mint 64 ezer 500 fő járt már itt, 

ámde az érdeklődők zöme továbbmegy innen egyetlen szó nélkül

- annak ellenére, hogy bárki, bármikor, bármit hozzászólhatna, 

mivel 1989.október 23 óta szabadságban élünk és azóta

Magyarországon is létezik az u.n. szólásszabadság!

Shift+R javítja ennek a képnek a minoségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minoségét.

Lényeg, hogy e klasszikus gitáros internetes lap ezen aloldalán akárki, akármikor, akármiről leírhatná kritikus hangvételű különvéleményét. Főleg DÁVID GITÁROS PORTÁLJA" tartalmával kapcsolatban várom a web-vendégek megjegyzéseit. Itt nyíltan közölhető a klasszikus gitár népszerűsítésére vonatkozó egyéni ötlet Az általam szerkesztett gitáros portálnak ebben a részében tehető fel a kedvenc hangszerünkhöz és/vagy a klasszikus gitárjátékkoz kötődő kérdés. Talán lesz a fórumozók között olyan személy, aki "képben van" és azonnal tudja a helyes választ. Így esetleg gyorsabban reagál majd, mint én. Sajnos, nem ígérhetem, hogy a nap 24 órájában elérhető leszek és minden bejegyzésre pillanatokon belül reagálok. Sőt. Jómagam csak nagyon ritkán tudok itt lenni. Amint azt már a nyitóoldalon is említettem, én ezt a weblapot önkéntes munkában készítem a klasszikus gitár iránti rajongásom okán. Nekem nem ez a website a megélhetési forrásom, ezért aztán máshol is van elfoglaltságom. Éppen emiatt itt és most, előre kérem mindenki szíves megértését! Annyit azonban megígérhetek, hogy mint a „www.gitar.eoldal.hu"-webhely egyedüli gondviselője a beérkező hozzászólásokat, kérdéseket fenthagyom a Fórumon és egyszer valamikor, valaki által, valamilyen formában majd csak rendeződik a felvetett téma. Tudtommal azért fórum a fórum, hogy az oda belépők egymás közt társalogjanak, együtt beszéljék meg klasszikus gitáros gondjaikat, és közösen oldják meg a problémát!

Talán máshol nem ez a szokás?

Shift+R javítja ennek a képnek a minoségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minoségét.

F I G Y E L E M !  F I G Y E L E M !

Ezúton kérem a tisztelt látogatókat, hogyha ismernek még olyan klasszikus gitarista-webcímet, ami nem szerepel Dávid gitáros portáljának nyitóoldalán, a bal oldali sávban, az ajánlott linkek közt, akkor azokat a www.gitar.eoldal.hu olvasóival legyenek szívesek mielőbb megosztani ezen az aloldalon keresztül!

Előre is köszönöm!

Itt bármiféle bejegyzés esetén a név-mezőbe egy jeligét, vagy keresztnevet kell beírni, a cím-mezőben pedig elég megadni a település nevét, vagy egy e-mail címet. Ez utóbbit kizárólag akkor, hogyha az illető személyre szabott választ vár tőlem. Ebben az esetben én az adott fórumozó személy prívát elektronikus postaládájába fogom küldeni a válaszlevelemet. A szöveg-mezőben rögzíthető a saját vélemény, jobbító szándékú kritika és újító javaslat, vagy valamilyen gitárzenéhez kötődő kérdés, illetve nagyon kivételes esetben személyes jellegű kérés, de rögzíthető mindenféle ellenvetés is. A szöveg begépelése után  senki ne feledje lemásolni az utolsó rubrikába a képernyőn látható betű(ke)t és/vagy számo(ka)t, vagyis az aktuális kódot, mert különben nem továbbítódik az ideszánt üzenet!

 

Lenne egy segítő szándékú megjegyzésem!

Ha Ön LCD-képernyővel rendelkezik, vagy ha Te az előbbi típusú monitorral rendelkezel, akkor esetleg előfordulhat az, hogy az alacsonyabb kontraszt hatás miatt nem mindig látszik jól a FÓRUM-aloldalon az úgynevezett "beviteli mező". Amennyiben tényleg kivehetetlen ez a keret, vagyis nem látható, hogy hová is kell, vagy legalábbis kellene szöveget gépelni, akkor először is kattintson-kattints a "Név:" felirattól jobbra, kb. 2-3 cm-re. Mindig oda kell írni, ahol éppen villog a kurzor! Meg kell keresni a jobbra-balra mutató "Tab" billentyűt, a "Caps Lock" billentyű feletti gombot, mert ez feltétlenül szükséges a különböző mezők közötti lépegetéshez. A visszafelé lépéshez a "Tab" megnyomása közben, folyamatosan lenyomva kell tartani a "Shift" billentyűt, vagyis a felfelé mutató nyílat.

 

Shift+R javítja ennek a képnek a minoségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minoségét.

Más téma! 

A magam részéről igyekszem betartani az Internet-használatra vonatkozó érvényben lévő törvényt, utasítást, rendelkezést és egyéb idevágó szabályt. Igyekszem teljesíteni a világhálón régóta ismert „Netikett" követelményeit, melyek a közerkölcs elvárásai és az illemtani előírások mellett jól bevált jelöléseken, közösen elfogadott szokásokon alapulnak.

Magam részéről betartom a "Creative Commons" mind három alapelvét.

1.) Ha ismerem, akkor megnevezem az eredeti információ-forrást!

2.) Soha semmit sem változtatok a kölcsönvett linkeken!

3) Nem adom-veszem mások egyéni alkotását!

Arra kérem a leendő hozzászólókat, hogy kerüljék a túl sok szakmai kifejezést, hiszen a honlapra belépők zöme laikus. A többség számára érthetetlen a zenei szókincs, az idegen nyelvű szakszavakból álló zsargont kevesen értik. Nincs minden gitárzenéért rajongó személy magas szinten kiképezve. Szépen kérem, hogy hozzászólás esetén mindenki mellőzze a durva, trágár, útszéli kifejezéseket, vagy az alapvető emberi jogokat sértő, maximálisan rosszindulatú, zsigerből gyűlölködő, kirekesztő hangvételű, buta, rasszista megjegyzéseket és a napi politizálást. Ez itt zenei portál! Jómagam a negatív hatást kiváltó, alpári stílusú bejegyzéseket törölni fogom, amint azokat észreveszem! Komolyan ígérem, hogy minden számomra küldött tanácsot meghallgatok és ha jó, elfogadom. Az utólag felfedezett hibákat előbb-utóbb ki fogom javítani. A többi csupán a látogatókon múlik!

Nem elég benézni erre a Fórumra, 

néha hozzá is kellene valamit szólni.

Tudom, mindig nehéz az első lépés.

Rajta kedves gitár-rajongók!

Várom az üzeneteket!

BDL

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: shakwill@freemail.hu

(KKK, 2013.12.16 16:15)

www.tabfox.com/artist.php?id=32197&artist=John_Dowland

str.filimon sarbu nr.182 sat zizin

(Soos Lazar Renata, 2011.12.04 18:12)

Jo napot kivanok!
Egy 15 eves lany vagyok es egy ideje nagyon megakarok tanulni gitarozni, egyszer a suliban hallotam gitarozni par diakot es megfogot, hogy tudnam elkezdeni, gitarom nincs de nagyon szeretnek egyet.
Kerem segitsen mert nagyon de nagyon megszeretnek tanulni!!

Re: str.filimon sarbu nr.182 sat zizin

(KKK, 2013.12.16 16:12)

INTERNETEN!KKK

KKK

(KKK, 2013.12.16 16:11)

SZUPER,GRATULA!

BOLDOG KARÁCSONYT ÉS BUEK2014!KKK

Anita!

(Anita!, 2013.12.16 16:11)

mp3bod.com/gryllus-vilmos-feher-karacsony/

Anita!

(Anita!, 2013.12.16 16:10)

SEGÍTETTEM ÉS SZIA KKK

Anita!

(Anita!, 2013.12.16 16:09)

hu.scorser.com/S/Tabok/Fehér+Karácsony/-1/1.html

Anita!

(Anita!, 2013.12.16 16:08)

falovacska.atw.hu/karacsonyi_ dalok.htm?PHPSESSID=e0e27688ed874489eda8c266aceb6a54

Anita!

(Anita!, 2013.12.16 16:08)

www.operencia.com/gyermekoldalak/magyar-zene/uennepek-karacsony/849-feher-karacsony-gryllus-vilmos

kotta

(Anita, 2013.12.13 17:44)

Kedves Mindenki!

Tudja-e valaki, hogy Gryllus Vilmos milyen akkordokkal kíséri a fehér Karácsony című dalát?

Előre is köszönöm:

Anita

Gitárvásárlás

(Tamás, 2013.02.26 19:06)

Szia! Én is most vettem nemrég gitárt, nekem ez a videó sokat segített! http://gitaregyetem.hu/gitarvasarlasi-tanacsok-milyen-gitart-vegyel/

Nemzetközi terjeszkedés több, mint 100.000 zenésznek, gyűjtőnek és rajongónak

(Kristof, 2012.09.17 13:56)

Sziasztok!

Az alábbi weboldalon nagy választékban találhatók eladó gitárok és egyéb hangszerek a világ minden tájáról.
Zökkenőmentes és megbízható.

http://www.vintageandrare.com/

Budapest

(Éjjeli őr, 2009.03.23 01:18)

Szia Dávid! Ugye,nem baj, hogy letegezlek?
A végén, az impresszumban látható fotód alapján fiatalabbnak tünsz, mint ahány éves én vagyok.
A címemet nem adom meg,választ úgyse várok.
GRATULÁLOK A PORTÁLHOZ!Amióta rátaláltam arra a nyíló orchideára, gyorsabban tellik el a műszakom és reggel se érzem magam olyan fáradtnak, amióta gitárzenét hallgatok.KÖSZ és HAJRA!Dini bácsi.

Re: Laci Land

(Csepeliné, 2012.07.14 23:31)

Kedves Laci!
A figyelmedbe ajánlom a http://vienna.egressybeni.hu honlapot. Még csak az idén végeztek ott először. 8 hallgatójuk kapott tanúsítványt, a nevük szerepel a diplomaosztó meghívóján, őket meg lehet kérdezni. A következő tanévre még lehet jelentkezni július 27-ig és a pót-meghallgatás majd aug. 22-23-án lesz. 3 év az alapképzés + 2 év a mesterképzés. Érdeklődni lehet Balogh Gábor igazgató úrnál. Címük= 1211 Bp. Csepel, II. Rákóczi Ferenc utca, Egressy Béni Zeneiskola. Telefon=+36 / 1/ 2765-774

laciland

(laci, 2012.06.18 22:03)

Sziasztok!

Kérdésem lenne a budapesti Vienna Konzervatóriummal kapcsolatban. Hallottam olyat, hogy nem fogadják el az ott megszerzett diplomát, és nem lehet vele elmenni dolgozni zeneiskolába tanárként. Illetve hogy ausztriában sem fogadják el (pedig elvileg osztrák diplomát ad). Nagyon szeretném, ha megcáfolnátok, kérnék mindenkit, hogy akinek van tapasztalata, ott végzett, és esetleg tanít, az írja le a véleményét. Már csak azért is kérdem, mert konzi után ezt az intézményt szeretném megcélozni, de első kézből a végzettektől kérnék értékelést.

Köszönettel:

laci

Üdvözletem Mindenkinek!

(gitaRock, 2011.07.27 16:24)

Eladó egy "Puskás gitáriskola" kiadvány.
Ár: 1000 Ft.
Elérhetőség: gitarock@gmail.hu

www.balatongitar.hu

(Gitarista Picur, 2011.06.22 09:27)

Helló!

Remélem, jól kezdődött mindenki számára a nyári szünet. Itt a Balatonnál minden oké! Még június 26-ig tart a gitárfesztivál. Ezt nem kellene kihagyni! Nyilvános és ingyenes koncertek is vannak olyanoknak, akik a sztárok koncertjeire vagy a mestekurzusokra a ronda anyagiak miatt nem juthatnak be. Olcsó szállást lehet még találni a neten. Gyertek! Olyan kevés az ilyen jó lehetőség a klasszikus gitár hívei számára!!!

Üdv, Picuri

Szolnok

(littlestar, 2011.04.19 20:04)

Szia!
Segítenél nekem? Nem vagyok zenész, nem értek a témához, sajnos:(
A barátomnak szeretnék ajándékba venni Fender elektromos gitárjához hangológépet, max. 10 eFt-ig.
Mit ajánlanál?
A választ előre is köszi:)

Várpalota

(Niké, 2011.04.16 20:11)

Kedves Dávid!!Nagyon tetszik az oldal és sok mindent meg is találtam néhány dolgot, de a legnagyobb gondomra sehol nem találok választ..El kezdtem gitározni, de leginkább csak azért, hogy táborba eltudjak játszani egy-két dalt, meg is tanultam az egyszerűbb akkordokat, amik a dalokhoz kellenek, de a ritmust egyszerűen nem érzem magamban, vagy nem tudom mi alapján kell pengetni, miközben megy a dal. Tudom , hogy lehet 4negyedes, meg 3negyedes pengetéssel stb.. de valami mégsem jó... ha nem érzem érdemes folytatnom? Kérlek válaszolj, mret nagyon fontos lenne!!4
Köszönöm :D

Balatonfüred

(Gitarista Picur, 2011.03.24 03:55)

SZIASZTOK GITÁROSOK! ISMERETLEN ÉS ISMERŐS ZENÉSZEK! 2011. JÚNIUS 18 ÉS 26 KÖZÖTT MEGINT LESZ TÁBOROZÁS A GITÁROSOKNAK. LEHET HOZNI A NEM-GITÁROZÓ TÁRSAKAT IS!SZÁLLÁS,ÉTKEZÉS,BULI+TANULÁSI ÉS SZEREPLÉSI LEHETŐSÉG.ÉLVEZETES KONCERTEK ESTE!!!
NAGY BULI LESZ, EZT NEM LEHET KIHAGYNI! EGY HÉT CSUPÁN A KLASSZIKUS GITÁR BŰVÖLETÉBEN A MAGYAR-TENGERNÉL! EZT SENKI NE MULASSZA EL, ILYEN OLCSÓN/ÉS ILYEN JÓL SEHOL NEM VAKÁCIÓZHATTOK! GYERTEK EL!
KEDVEZMÉNYES ÁRON:ÁPR.30-IG.ELŐLEG:JÚN.15-IG.MINDEN RÉSZLET= WWW.BALATONGITAR.HU-OLDALON!
SENKI NE TÉTOVÁZZON:)


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Következő »