Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.02.11

Shift+R javítja ennek a képnek a minoségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minoségét.

HELLÓ!

Szívből üdvözlök minden kedves Látogatót!

Ez a www.gitar.eoldal.hu webcímű portál Fórum-aloldala. 

A honlap statisztikája szerint évek óta ezt nézik a legtöbben.

2015. április 15-ig már több, mint 64 ezer 500 fő járt már itt, 

ámde az érdeklődők zöme továbbmegy innen egyetlen szó nélkül

- annak ellenére, hogy bárki, bármikor, bármit hozzászólhatna, 

mivel 1989.október 23 óta szabadságban élünk és azóta

Magyarországon is létezik az u.n. szólásszabadság!

Shift+R javítja ennek a képnek a minoségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minoségét.

Lényeg, hogy e klasszikus gitáros internetes lap ezen aloldalán akárki, akármikor, akármiről leírhatná kritikus hangvételű különvéleményét. Főleg DÁVID GITÁROS PORTÁLJA" tartalmával kapcsolatban várom a web-vendégek megjegyzéseit. Itt nyíltan közölhető a klasszikus gitár népszerűsítésére vonatkozó egyéni ötlet Az általam szerkesztett gitáros portálnak ebben a részében tehető fel a kedvenc hangszerünkhöz és/vagy a klasszikus gitárjátékkoz kötődő kérdés. Talán lesz a fórumozók között olyan személy, aki "képben van" és azonnal tudja a helyes választ. Így esetleg gyorsabban reagál majd, mint én. Sajnos, nem ígérhetem, hogy a nap 24 órájában elérhető leszek és minden bejegyzésre pillanatokon belül reagálok. Sőt. Jómagam csak nagyon ritkán tudok itt lenni. Amint azt már a nyitóoldalon is említettem, én ezt a weblapot önkéntes munkában készítem a klasszikus gitár iránti rajongásom okán. Nekem nem ez a website a megélhetési forrásom, ezért aztán máshol is van elfoglaltságom. Éppen emiatt itt és most, előre kérem mindenki szíves megértését! Annyit azonban megígérhetek, hogy mint a „www.gitar.eoldal.hu"-webhely egyedüli gondviselője a beérkező hozzászólásokat, kérdéseket fenthagyom a Fórumon és egyszer valamikor, valaki által, valamilyen formában majd csak rendeződik a felvetett téma. Tudtommal azért fórum a fórum, hogy az oda belépők egymás közt társalogjanak, együtt beszéljék meg klasszikus gitáros gondjaikat, és közösen oldják meg a problémát!

Talán máshol nem ez a szokás?

Shift+R javítja ennek a képnek a minoségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minoségét.

F I G Y E L E M !  F I G Y E L E M !

Ezúton kérem a tisztelt látogatókat, hogyha ismernek még olyan klasszikus gitarista-webcímet, ami nem szerepel Dávid gitáros portáljának nyitóoldalán, a bal oldali sávban, az ajánlott linkek közt, akkor azokat a www.gitar.eoldal.hu olvasóival legyenek szívesek mielőbb megosztani ezen az aloldalon keresztül!

Előre is köszönöm!

Itt bármiféle bejegyzés esetén a név-mezőbe egy jeligét, vagy keresztnevet kell beírni, a cím-mezőben pedig elég megadni a település nevét, vagy egy e-mail címet. Ez utóbbit kizárólag akkor, hogyha az illető személyre szabott választ vár tőlem. Ebben az esetben én az adott fórumozó személy prívát elektronikus postaládájába fogom küldeni a válaszlevelemet. A szöveg-mezőben rögzíthető a saját vélemény, jobbító szándékú kritika és újító javaslat, vagy valamilyen gitárzenéhez kötődő kérdés, illetve nagyon kivételes esetben személyes jellegű kérés, de rögzíthető mindenféle ellenvetés is. A szöveg begépelése után  senki ne feledje lemásolni az utolsó rubrikába a képernyőn látható betű(ke)t és/vagy számo(ka)t, vagyis az aktuális kódot, mert különben nem továbbítódik az ideszánt üzenet!

 

Lenne egy segítő szándékú megjegyzésem!

Ha Ön LCD-képernyővel rendelkezik, vagy ha Te az előbbi típusú monitorral rendelkezel, akkor esetleg előfordulhat az, hogy az alacsonyabb kontraszt hatás miatt nem mindig látszik jól a FÓRUM-aloldalon az úgynevezett "beviteli mező". Amennyiben tényleg kivehetetlen ez a keret, vagyis nem látható, hogy hová is kell, vagy legalábbis kellene szöveget gépelni, akkor először is kattintson-kattints a "Név:" felirattól jobbra, kb. 2-3 cm-re. Mindig oda kell írni, ahol éppen villog a kurzor! Meg kell keresni a jobbra-balra mutató "Tab" billentyűt, a "Caps Lock" billentyű feletti gombot, mert ez feltétlenül szükséges a különböző mezők közötti lépegetéshez. A visszafelé lépéshez a "Tab" megnyomása közben, folyamatosan lenyomva kell tartani a "Shift" billentyűt, vagyis a felfelé mutató nyílat.

 

Shift+R javítja ennek a képnek a minoségét. Shift+A javítja az oldal összes képének minoségét.

Más téma! 

A magam részéről igyekszem betartani az Internet-használatra vonatkozó érvényben lévő törvényt, utasítást, rendelkezést és egyéb idevágó szabályt. Igyekszem teljesíteni a világhálón régóta ismert „Netikett" követelményeit, melyek a közerkölcs elvárásai és az illemtani előírások mellett jól bevált jelöléseken, közösen elfogadott szokásokon alapulnak.

Magam részéről betartom a "Creative Commons" mind három alapelvét.

1.) Ha ismerem, akkor megnevezem az eredeti információ-forrást!

2.) Soha semmit sem változtatok a kölcsönvett linkeken!

3) Nem adom-veszem mások egyéni alkotását!

Arra kérem a leendő hozzászólókat, hogy kerüljék a túl sok szakmai kifejezést, hiszen a honlapra belépők zöme laikus. A többség számára érthetetlen a zenei szókincs, az idegen nyelvű szakszavakból álló zsargont kevesen értik. Nincs minden gitárzenéért rajongó személy magas szinten kiképezve. Szépen kérem, hogy hozzászólás esetén mindenki mellőzze a durva, trágár, útszéli kifejezéseket, vagy az alapvető emberi jogokat sértő, maximálisan rosszindulatú, zsigerből gyűlölködő, kirekesztő hangvételű, buta, rasszista megjegyzéseket és a napi politizálást. Ez itt zenei portál! Jómagam a negatív hatást kiváltó, alpári stílusú bejegyzéseket törölni fogom, amint azokat észreveszem! Komolyan ígérem, hogy minden számomra küldött tanácsot meghallgatok és ha jó, elfogadom. Az utólag felfedezett hibákat előbb-utóbb ki fogom javítani. A többi csupán a látogatókon múlik!

Nem elég benézni erre a Fórumra, 

néha hozzá is kellene valamit szólni.

Tudom, mindig nehéz az első lépés.

Rajta kedves gitár-rajongók!

Várom az üzeneteket!

BDL

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

скачать fifa 15 на пк через торрент

(taferads, 2018.02.01 15:45)

Я считаю, что Вы не правы. Давайте обсудим это.

---
Что же ему в конце концов надо? скачать fifa 15 exe файл, игры футбол fifa 15 скачать а также [url=http://15fifa.ru/tags/%E4%E0%F2%E0%20%E2%FB%F5%EE%E4%E0/]дата выхода fifa 15[/url] скачать деньги на fifa 15

скачать fifa 15 rar

(majusml, 2018.02.01 02:12)

Мне кажется это великолепная фраза

---
Крута тумбочка fifa 15 на 32 битной системе скачать, скачать fifa 15 без origin через торрент и [url=http://15fifa.ru/]фифа ру[/url] скачать музыку fifa 15

XEvil will crash worldwide internet

(Mashajinna, 2017.12.13 21:18)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break almost any anti-botnet CAPTCHA's.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

:)

(mama, 2016.03.19 08:14)

:)mama

Sz

(mama, 2016.03.19 08:14)

Szuper és klassz!mama

www.gitar.eoldal.hu - Fórum

(BDL, 2015.01.25 04:42)

Kedves Webvendégek! Köszönöm szépen a több, mint 173 ezer látogatást. Remélem, megtalálták az önöket érdeklő témákat és hasznosítani tudták az itt olvasott, látott, hallott dolgokat. A PC statiszkai adatai alapján sokan rákattintanak a Fórum-aloldalra, de egy ideje egyáltalán nem használják véleménynyilvánításra. Nagyon sajnálom ezt és már a honlap megszüntetésén gondolkodom. Reakciók híján nem tudom, hogyan is csináljam tovább.

Re: www.gitar.eoldal.hu - Fórum

(KKK, 2016.03.19 07:54)

Kedves Szerkesztő!

Nagyon szívesen!
Kellemes húsvéti Ünnepeket kívánok Szerkesztőnek és
Mindenkinek!Üdv:KKK

(mama, 2016.03.19 08:13)

Jó az oldal!mama

))))

(KKK, 2016.03.19 07:54)

))))KKK

kkk

(kkk, 2014.03.27 07:33)

Kedves Dávid!

Nagyon tetszik az oldalad!KKK

Re: kkk

(MMM, 2014.03.27 07:35)

Nekem is tetszik az oldal!MMM

kkk

(kkk, 2014.03.27 07:33)

Kedves Dávid!

Csak így tovább és sok sikert!KKK

Re: kkk

(MMM, 2014.03.27 07:34)

Igaz és szupi!MMM

Re: Re: kkk

(kkk, 2014.03.27 07:35)

Kedves Dávid!


Sok sikert Dávidnak!KKK

MMM

(MMM, 2013.12.16 16:16)

GRATULÁLOK ÉS SOK SIKERT!MMM

Re: MMM

(kkk, 2014.03.27 07:32)

igaz..............!KKK

kkk

(kkk, 2014.03.27 07:32)

Kedves Dávid!


Gratulálok a jó oldaladhoz és nagyon jó és szupiak!KKK

bagossyne@freemail.hu

(Mária, 2009.12.01 12:02)

Kedves Dávid!
Először is gratulálok a nagyon igényes kivitelezésű és tartalmas honlapjához, látszik, hogy aki készítette, szívvel-lélekkel végzi azt, amiből nekünk is szeretne továbbadni.
Kérdésem lenne Önhöz a következőkben: a 8 éve zongorázni tanuló fiam szeretne megtanulni gitározni és meglepeésként vennék is neki, csak nem tudom, milyen a jó márka vagy mik a főbb kritériumok. Megköszönném, ha -ideje engedi- néhány szóban válaszolna.

Bagossyné

(BDL, 2014.03.11 08:45)

Tisztelt Asszonyom! Remélem, hogy annak idején megkapta az én privát-üzenetemet és a kedves fia azóta már rég a klasszikus gitárosok táborához tartozik

Re: bagossyne@freemail.hu

(shakwill, 2011.04.28 23:38)

Kedves Andrea!
Dávidhoz intézte a kérdést, de annyit én is szeretnék elmondani, hogy gitár vásárláshoz mindenképpen érdemes egy "gitárost" beszervezni, mert csúnyán pórul járhat az ember-főképpen az olcsó hangszereknél. Igényeknél határ a csillagos ég-no meg a pénztárca. Láttam 8. ezer Ft-os, de tízmilliós hangszert is. Minimális követelmények, hogy a nyak ne legyen elgörbülve és a hangok a helyükön legyenek (érintők). Legegyszerűbb úgy ellenőrizni, hogy a tizenkettes érintőnél (oktáv) a lefogott hang és az "üveghang" azonos magasságú legyen-ha nem az akkor nem szabad megvenni. Egy hamisan szóló gitár maga a katasztrófa...